Ontmoet het Business Model Lab netwerk
Christa Barkel

Christa Barkel

Lectoraat Hospitality in Netwerken

Hoofddocent en onderzoeker

Ik verbind mens en maatschappij aan (nieuwe) technologieën, zoals AI en Blockchain. Mijn expertise ligt daar waar gebruikersgerichtheid, gastvrijheid en technologie elkaar raken. De zoektocht naar bijbehorende nieuwe businessmodellen geef ik samen met studenten, ondernemers en overheden vorm.

Ellen Schulten

Ellen Schulten

Hospitality Business School

Docent en onderzoeker

Business Models is voor mij de rode draad bij onderwijsontwikkeling, module coördinatie, lesgeven en werken aan praktijkgerichte opdrachten. Mijn werkveldervaring en interesse liggen vooral bij (netwerken tussen) het midden- en kleinbedrijf.

Guus van Dongen

Guus van Dongen

Bedrijfskunde

Docent en onderzoeker

Ik krijg energie van eenvoudige oplossingen voor lastige problemen! Voor het lectoraat businessmodellen doe ik, vaak in samenwerking met bedrijven, onderzoek naar het in de markt zetten aan producten gekoppelde diensten. Neem vooral contact op met vragen of antwoorden op deze onderwerpen.

Marco Rodenburg

Marco Rodenburg

SCE, Ondernemen en Retail Management

Docent

Docent en ondernemer, gespecialiseerd in bedrijfsopvolging bij familiebedrijven. Ik doceer, train en begeleid studenten en ondernemers in bedrijfsopvolging en ondernemen. Gespecialiseerd in het werken met businessmodelcanvas en waardepropositie tools.

Moniek Kamm

Moniek Kamm

Academie FEM

Docent en onderzoeker

De transitie naar een duurzame en circulaire samenleving levert interessante nieuwe organisatievormen en vraagstukken op. Ik koppel die ontwikkelingen aan onderwijs en onderzoek. En ik doe promotieonderzoek naar Entrepreneurial Communities: businessmodels gericht op duurzame verandering in de regio.

Thierry Tartarin

Thierry Tartarin

Business School

Lecturer International Business School

I teach a number of International Business courses on Marketing, Sales, Sustainability or Personal Development. My passion lies with the creation of the world of tomorrow. Together with students through new business models, pushing for a circular economy in a spirit of sustainability and compassion.

Timber Haaker

Timber Haaker

Academie FEM

Lector Businessmodellen

Bedrijven moeten voortdurend hun business model innoveren om relevant te blijven. Als lector doe ik met bedrijven, collega’s en studenten onderzoek naar nieuwe businessmodellen en naar krachtige tools om businessmodellen te ontwerpen. Samen onderzoek doen? Neem contact op!